Tento blog zakladám jednak, aby som mohol vytvoriť každému dostupný prehľad odskúšaných a častokrát (odvažujem sa tvrdiť) vylepšených receptov pre mlsné jazyky ľudské, a zároveň si tým tak trochu robím reklamu, pretože začínam s produkciou dobrôt lahodných, zväčša, v kvalite akú ponúkam ja, nedostupných. Robím to hlavne pre radosť a pôžitok vlastný, ktorých vedľajším účinkom bude snáď radosť a pôžitok "verejný".
S produkciou dobrôt lahodných som začal približne 10 rokov po ich konzumácii, takže s malými prestávkami mám 12-ročnú prax. Stále sa mi stáva, že sa to občas nepodarí, ale ak opomeniem fazuľu so zeleninou a kakaom (vrelo neodporúčam túto kombináciu), tak to bolo vždy viac ako požiteľné.
No a teraz mi tu furt chodia také správy zo všetkých smerov, že mám prestať blbnúť a začať konečne robiť, čo ma baví, tak robím...
A toto je Samojláč a torta pre jej otca.